08/15/2016

Volgens een ander type laser apparaat of nachtzicht apparatuur, het zal u helpen de soldaten tot de meest accurate test voor het fotograferen of anderen. Meestal, gebruikers kunnen kiezen laserpen in de nakoming van zodanige goed resultaat in gebruik. Wat laserpen u gebruikt, hangt af van uw behoefte. Betekent dit dat u kunt geen gebruik maken van laserproducten met de batterij? Natuurlijk niet. Er zijn twee alternatieven.


Het is altijd zeer moeilijk voor gebruikers om het beste resultaat met handmatige bediening tools, maar het uiterlijk van de laserpen heeft perfect het probleem opgelost. Meestal is de laserpen kan een zeer lange afstand, en vervolgens het maken van zeer nauwkeurige dot instructie over de benodigde werkbladen.


Het resultaat zonder bescherming kan betekenen dat een veel kortere levensduur voor de 1000mW laserpen en zelfs onmiddellijke dood. Om budgettaire redenen, of misschien voor het formaat of de vorm van overwegingen, veel klanten willen de installatie van een aantal van onze andere laser apparaten, zoals onze 1000mW laserpen. Beseffen dat als ze een boot hebben en afhankelijk zijn van hoe snel of hoe traag ze zou aftappen van hun batterij, ze weten lasers wordt de stroom te besparen.


Kijk over onze verschillende spanningsregelaars. Zie je vier verschillende producten. Deze laser is bedoeld voor 12 volt (AC of DC en leveren 12 Volt DC. Het zal ook het stabiliseren van de spanning en houden van verschillende. U berekenen die je nodig hebt ter ondersteuning van 2800 mA van de belasting, dan zou je kiezen voor de aankoop van vier van uit 12U12A ' s die elk een capaciteit hebben als 800 mA.


Volgens de beste configuratie van invoer glas gecoat cilindrische lens en de constante stroom elektrische circuit board, de groene laser is altijd beschikbaar met een hoog laserstraal rondloopnauwkeurigheid, hoge helderheid en lange afstand zichtbaarheid. Op 1 meter afstand, de gerichtheid dot diameter kan gecontroleerd worden zo nauwkeurig mogelijk (1 mm tot 2 mm.


laserpen 500mW


Volgens de eenvoudige schroef uit het hoofd van een deel van de 500mW laserpen, kunnen gebruikers gewoon het verkrijgen van de verschillende grootte lichte plek bij een gegeven afstand. Ongeacht de aard van industriële gebieden, het heeft alleen verzekerd van een hoge stabiliteit dot generatie op alle oppervlakken met succes. Met het gebruik van één van onze laserpennen, kunt u de gemoedsrust in de wetenschap dat de spanning die uw lasers worden ontvangen zullen niet meer dan 13.5 Volt en moet goed werken in hun verwachte levensduur.