09/02/2016

De 2000mW laserpen is een goed hulpmiddel voor de professionele gebruiker. Door middel van laserlassen, lasersnijden, vorm setting, elektrolytisch polijsten, micro-stralen, gloeien, en andere high-tech processen, kunnen we het bereiken van de precisie toleranties die nodig zijn voor militaire componenten voor de militaire industrie. In onze winkel, we handhaven van de ervaring en expertise die nodig is om onderdelen te vervaardigen aan de militaire industrie het hoogste niveau van precisie en kwaliteit.


Laserpennen voor militaire onderdelen


De laserpennen kan worden gebruikt voor het vergemakkelijken fabriceren zowel implanteerbare en niet-implanteerbare militaire componenten zoals botschroeven, heup lezers, stents, vertebrale afstandhouders, en meer. Sommige laserpennen leveren een schat aan voordelen, met opties zoals: Precision fabricage technologie is in de loop der jaren aan te passen aan de eisen van de militaire industrie. De technologie is gegroeid duurzamer en efficiënter produceren van een groter aantal componenten die nauwe toleranties nodig zijn.


Lasersnijden - De laserpen groen is ook essentieel voor de bewerking van alle soorten medische buizen. Sommige van deze zijn onder meer: ​​De lasersnijden is instrumenteel in het produceren van componenten met de meest precieze afmetingen, met inbegrip van een volledige waaier van implanteerbare militaire apparaten.


Laserlassen - Het kan een compleet assortiment geometrieën verwerken op hogere nauwkeurigheid dan vele andere concurrerende technieken. Belangrijker lasers zorgen voor het lassen van zeer kleine componenten, ideaal voor de productie van kleine, vaak gevoelig, militaire implantaten. Een snelle, efficiënte en betrouwbare werkwijze, laserlassen is essentieel bij de vervaardiging van producten voor de militaire industrie.


Nikkel Titanium - Door de superelasticiteit en vormgeheugen nitinol wordt gebruikt voor een aantal militaire componenten, zoals componenten voor botombouw, bevordering botingroei, vermindering van stress shielding in bot, enzovoort. Ook bekend als Nitinol, dit metaal is algemeen beschikbaar in de buis, staaf of plaatvorm.


Titanium - Deze eigenschappen maken het bijzonder geschikt voor militaire implantaten - gewrichtsprothesen, fractuur fixatie platen, schroeven en intramedullaire staven, en spinale fusie instrumenten zijn allemaal meestal gemaakt van titanium. Een hoofdbestanddeel van de militaire industrie, titanium een ​​ongeëvenaarde corrosiebestendigheid en een lage elasticiteitsmodulus.


Naast de productie van militaire onderdelen, bieden wij ook de finishing opties die nodig zijn om de militaire industrie strenge normen en tolerantie eisen te voldoen. Opzij Nitinol en titanium, we werken ook samen met een volledige verscheidenheid aan andere medische kwaliteit materialen, zoals roestvrij staal, kobalt chroom en diverse kunststof polymeren.


200mW groene laserpen


Elk van de faciliteiten voert ook diensten met toegevoegde waarde, zoals laser-markering beheer met onze krachtige 200mW laserpennen. Om zo goed mogelijk bedienen onze klanten nationaal en mondiaal niveau, we houden twee cutting-edge, ISO 13485 gecertificeerd laser verwerkingsfaciliteiten in de Nederland, één in de Midwest en een andere op de West Coast.