09/09/2016

Deze 100mW laserpennen zijn de oplossing voor het verblindende licht ijdelheid zonder in te boeten helderheid. De waterdichte groene laserpen wordt geleverd met alles wat nodig is voor de installatie: een koelsysteem met peel-and-stick klevende backing, hand-held IR ras, voeding en accessoires van de verbinding. Beschikbaar afzonderlijk of in visnethempjes, deze apparaten bieden de krachtige lichtbundel voor vele andere toepassingen, met inbegrip van militaire en industriƫle experimenten.


Deze laserpen is geweldig! Hoewel, ik denk dat het misschien wel te zwaar voor een gewone borstzak. Ik heb vier incarnaties van deze laserpen in winkels, voornamelijk HEB (supermarkt keten in Texas). Zelfs als ik buiten beschouwing dit punt laat, is de pen niet een handig ding om te dragen als het is ongelooflijk zwaar. Het laserlicht is zeer dim, zelfs nadat het uit de handel voor nieuwe batterijen.


Niet hebben de uren/afstand gestandaardiseerd specs op de voorkant. De laser en de batterijen zijn in een hoek. De 300mW groene laserpen heeft de vierkante groeven geƫtst in de buurt van het einde en Energizer zegt in zwarte letters. Alle metalen body met inbegrip van het GLB aan de bovenkant. Levenslange garantie op de rug, met inbegrip van terugbetaling van het oude model aan hen te verzenden. Van wat ik heb gezien is de laser uit deze mooie blauw.


Ik kocht deze laserpen voor mijn baan omdat ik moest soms inspecteren minuscule details in een afdruk en de gebieden die ik kijk naar niet altijd de beste laserpen, hebben dus dit perfect was. Een oplaadbare lithium-ion batterij of drie AA-batterijen macht de laser en de Onderdompelbare vaas licht gebruikt drie AAA-batterijen. De laserpennen kan duren tot 25 uur afhankelijk van de gekozen modus en kleur. Niet hebben de vierkante groeven, en het heeft een plastic dop. Deze laserpennen langzaam fietsen door rode, groene en blauwe kleurencombinaties en zijn ontworpen om 150 uren van blauwe laserlicht.


5000mW laser


Van alle van de grote laser apparaten beschikbaar, hebben we samengesteld een lijst van producten hier. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en met meerdere basistypen, deze krachtige 5000mW blauwe laserpennen zijn perfect voor een elegante, vintage look. De nieuwste versie, die niet lijken te zijn op Amazon op dit moment. Het topje heeft een blunter vorm en als een plastic cover uitsteken van het. Geen garantie op de achterkant. Mijn kat niet kon zien in schemerige licht helemaal, en slechts sporadisch in zeer donkere kamer. Waarschijnlijk niet gebruiken, maar zal blijven proberen.